Over ons

Taxatie Instituut Zorgvastgoed voorziet in een sterk groeiende vraag naar professionele taxaties van zorgvastgoed.

Waarom TIZV?

Het waarderen van zorgvastgoed is een specialisme. Zorgvastgoed heeft een exploitatiegebonden karakter: ervaring en kennis van zowel vastgoed én zorg is derhalve essentieel bij het taxeren daarvan. Bovendien is dit marktsegment nog volop in ontwikkeling: Taxatie Instituut Zorgvastgoed levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van én transparantie binnen de sector.

Tegelijkertijd voorziet Taxatie Instituut Zorgvastgoed  in de sterk groeiende vraag naar professionele taxaties van zorgvastgoed. Dit doet zij als zelfstandig opererend instituut die niet verbonden is aan een makelaarskantoor. Zij gaat verder dan de norm; naast de vereisten van het NRVT wordt een analyse van de zorgexploitatie gemaakt teneinde het debiteurenrisico in te schatten. Het exploitatiegebonden karakter wordt daarmee onderkend en krijgt een prominente plaats in het taxatierapport.

Profiel

Taxatie Instituut Zorgvastgoed is een samenwerkingsverband; er wordt landelijk samengewerkt met taxateurs die aantoonbare ervaring hebben met zorgvastgoed en bovendien voldoen aan de hoogste normen die Taxatie Instituut Zorgvastgoed daaraan stelt. De basisprincipes onafhankelijkheid, transparantie en deskundigheid zijn daarbij het uitgangspunt. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn de taxateurs ingeschreven in het register van NRVT, RICS, lid van de NVM en aangesloten bij TMI.

Taxatie Instituut Zorgvastgoed heeft een groeiambitie: geïnteresseerde taxateurs met ervaring in de zorgsector en die tevens passen in het profiel van het instituut kunnen contact opnemen met het bestuur.

Bestuur

Hans Juffer RM RT

Hans heeft na zijn bachelor Vastgoed & Makelaardij ervaring opgedaan als vastgoedadviseur en taxateur binnen de zorg- en corporatiesector. Hij heeft zich met name gespecialiseerd in het opstellen van strategische huisvestingsplannen, vastgoedexploitaties en vastgoedwaarderingen. Sinds 2014 is hij actief als zelfstandig ondernemer.

Kees Trimp MRICS RT

Kees heeft ruim twintig jaar ervaring met zorgvastgoed, als adviseur, makelaar en taxateur. Kees heeft gewerkt voor tal van zorginstellingen maar ook voor beleggers en ontwikkelaars in de zorg. Hij heeft in 2005 ABZV opgericht. Daarnaast is hij initiatiefnemer en bestuurder van Zorgvastgoed.nl.