Nieuws

Taxatie Instituut Zorgvastgoed breidt verder uit met Rianka Bikker

Taxatie Instituut Zorgvastgoed breidt verder uit met Rianka Bikker

Taxatie Instituut Zorgvastgoed (TIZV) heeft het team van taxateurs uitgebreid met Rianka Bikker, De Zorgvastgoed Specialist. Rianka is zelfstandig adviseur en taxateur en heeft hiervoor landelijk ervaring opgedaan bij diverse grote (advies)bureaus. Bekijk haar profiel op www.dzvs.nl of LinkedIn.

Met Rianka is het team van TIZV gegroeid naar tien (assistent) taxateurs. TIZV heeft tien medewerkers en neemt door haar groei een steeds stevigere marktpositie in. De kwaliteit van de taxaties en de onafhankelijke maar klantgerichte benadering van TIZV spreekt steeds meer opdrachtgevers aan: zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers, ontwikkelaars en financiers. “Met Rianka willen we verder werken aan verbreding van ons netwerk en de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Als zelfstandig taxateur is het belangrijk om andere taxateurs om je heen te verzamelen om je taxaties te bespreken en de kwaliteit te borgen.

Rianka over haar motivatie: “Zorgvastgoed taxeren vraagt om specialistische kennis. De taxatieverschillen tussen de verschillende bureaus zijn groot. Dit ligt onder andere aan de kwaliteit van (of gebrek aan) referenties maar ook aan de benaderwijze van een object. Als zelfstandig taxateur is het belangrijk om andere taxateurs om je heen te verzamelen om je taxaties te bespreken en de kwaliteit te borgen. Ook wil ik een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van taxaties van zorgvastgoed in de gehele markt.”

Rianka Bikker