Nieuws

Aedifica verwerft zorgvastgoedlocatie in Zwolle

Aedifica verwerft zorgvastgoedlocatie in Zwolle

Aedifica Nederland BV, een Nederlandse 100%-dochtervennootschap van Aedifica NV, heeft een grondpositie gekocht van een ontwikkelaar voor de bouw van een woonzorglocatie met een omvang van 24 wooneenheden in Zwolle. Het investeringsvolume bedraagt ca. EUR 1 miljoen. Het turnkey bouwproject zal worden gerealiseerd door de Schagen Groep in opdracht van Aedifica die hiervoor een additioneel investeringsbudget van ca. EUR 4,5 miljoen beschikbaar stelt. De totale investering van Aedifica bedraagt op termijn derhalve ca. EUR 5,5 miljoen.

De locatie wordt gebouwd in de wijk Berkum in Zwolle. Stepping Stones Home & Care biedt in de loop van het derde kwartaal 2020 op deze locatie zorg aan senioren met een hoge zorgvraag. Stefaan Gielens, CEO van Aedifica: “Met deze nieuwe zorgresidentie voor senioren met hoge zorgbehoeften in Zwolle, breidt Aedifica opnieuw de Nederlandse zorgvastgoedportefeuille uit en bestendigen we onze samenwerking met Stepping Stones Home & Care, een dynamisch zorgbedrijf. De locatie zal naar verwachting in de loop van het derde kwartaal van 2020 worden opgeleverd. Andere investeringen zullen nog volgen.”

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verkoper in deze transactie. Aedifica is juridisch geadviseerd door Stibbe.

 

Bron: IVVD

Stepping Stones – Zwolle