Nieuws

FRIS eerste partner van Taxatie Instituut Zorgvastgoed

FRIS eerste partner van Taxatie Instituut Zorgvastgoed

FRIS en Taxatie Instituut Zorgvastgoed hebben de handen ineengeslagen: vandaag is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Hans Peter Fris en Susan Perdijk van FRIS en Kees Trimp en Hans Juffer van Taxatie Instituut Zorgvastgoed. “De samenwerking met FRIS sluit aan op onze filosofie om een breed samenwerkingsnetwerk binnen dit specialistische segment op te zetten.”

“Nederland vergrijst in een rap tempo. Binnen nu en 25 jaar verdubbelt de populatie 80+ naar 1,6 miljoen. Dit betekent dat de behoefte aan geschikte ouderenhuisvesting de komende jaren verder toeneemt. Bovendien is een groot deel van de voorraad functioneel ongeschikt en technisch verouderd waardoor transformatie of herontwikkeling noodzakelijk is. FRIS levert een bijdrage aan het proces van transformatie, realisatie en beheer van geschikte woonzorgcomplexen. In dat proces speelt het taxeren en adviseren een belangrijke rol”, aldus FRIS managing director Hans Peter Fris.

Achtergrond FRIS

FRIS heeft bijna 80 medewerkers verdeeld over vier vestigingen in Amsterdam, Zaandam en Bergen op Zoom. FRIS heeft een totale dienstverlening als makelaar, taxateur en onderzoeker. Daarnaast is FRIS uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland.